Εταιρείες

ΑΤΕ Ασφαλιστική: «SalesRally» στην Μύκονο

Οι 40  επιτυχόντες Συνεργάτες του Ανεξάρτητου και του Εταιρικού Δικτύου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, που ξεπέρασαν το στόχο πωλήσεων του  καλοκαιρινού Sales  Rally, βρέθηκαν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, στη Μύκονο. 

Ο διαγωνισμός αφορούσε στη νέα παραγωγή ασφαλίστρων Πυρός και Αυτοκινήτου σύμφωνα με την καμπάνια  ΑΤΕ 2πλή Εξασφάλιση που έτρεξε τους μήνες Ιούνιο – Αύγουστο 2013.  

Οι επιτυχημένοι  Συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, απόλαυσαν 4 μοναδικές ημέρες ποιοτικής φιλοξενίας και ξεκούρασης στο ξενοδοχείο Saint John στην παραλία του Αγ. Γιάννη, στην ηλιόλουστη Μύκονο, που ακόμη και μέσα στους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες κρατά το κέφι των επισκεπτών της αμείωτο και τη διάθεση χαλαρή και χαρούμενη.

Οι επιτυχημένοι του εταιρικού δικτύου και των ανεξαρτήτων  συνεργατών είχαν την ευκαιρία να δουν και να ξεναγηθούν σε όλες τις ομορφιές του νησιού, στη Χώρα, στα Ματογιάννια, στους Μύλους, στη Μικρή Βενετία κ.α, να απολαύσουν φαγητό και καφέ στο παραδοσιακό καφενείο του Μαρδούπα στο Γιαλό, αλλά και ένα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα στο θέατρο του ξενοδοχείου Saint John, ειδικά διαμορφωμένο για τους  εταιρικούς φιλοξενούμενους της  ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Η ξεχωριστή ατμόσφαιρα της Μυκόνου, η υψηλής ποιότητας φιλοξενία του ξενοδοχείου καθώς και τα δείπνα στα εστιατόρια Mamaluca και Κουζίνα, άφησαν τους συμμετέχοντες με τις καλύτερες εντυπώσεις, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερους επιτυχίες στις πωλήσεις και ξεχωριστούς προορισμούς ταξιδιών. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας