Εταιρείες

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Σύμβαση Συνεργασίας με την Κλινική Doctors’ Hospital

Η ATE Ασφαλιστική υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την Κλινική Doctors’  Hospital, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πληρότητα του Δικτύου της με Συμβεβλημένα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη σειρά προνομιών και υπηρεσιών που εκφράζουν τη νέα φιλοσοφία της Εταιρείας και παρέχονται από το  Doctors’  Hospital:

  • Δωρεάν πλήρες και εξειδικευμένο ετήσιο check up.
  • Διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές ΦΕΚ και όπου δεν υπάρχει, έκπτωση έως 50% επί του ισχύοντος καταλόγου.
  • Δωρεάν και Απεριόριστες  προγραμματισμένες κλινικές επισκέψεις κατόπιν ραντεβού  σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων εντός της κλινικής.
  • Δωρεάν  και  Απεριόριστες Επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.
  • Δυνατότητα μείωσης της συμμετοχής του ασφαλισμένου, σε έξοδα νοσηλείας.
  • Δωρεάν μεταφορά με τα ασθενοφόρα του Doctors’ Hospital, σε περίπτωση που προκύψει νοσηλεία.

Επισημαίνεται ότι, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών εξασφαλίζεται από την «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας» που λειτουργεί όλο το 24ωρο και παρέχει υπηρεσίες Συντονιστικού Κέντρου, στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό). 

Ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος D. Krumbholz δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το Doctors’ Hospital, αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που βασίζεται στην αμοιβαιότητα και ταυτόχρονα εναρμονίζεται πλήρως με νέα φιλοσοφία μας για τις Ασφαλίσεις και Υπηρεσίες Υγείας που παρέχουμε. Στο πλαίσιο αυτό, με το Πρόγραμμά μας «ΑΤΕ Ασφαλιστική: ό,τι καλύτερο για την υγεία σας» που αφορά τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές ασφαλίσεις, καλύπτουμε με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες. Αξιοποιώντας εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, δημιουργούμε συνεχώς αξία γύρω από τους πελάτες μας και τους εξασφαλίζουμε άμεση και συνεχή πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, 24 ώρες το 24ωρο, με μία απλή τηλεφωνική κλήση στο Συντονιστικό Κέντρο της Εταιρείας μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας