Εταιρείες

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ημερίδες Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών

Ενημερωτικές συναντήσεις Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών πραγματοποίησε η ΑΤΕ Ασφαλιστική. Σκοπός των συναντήσεων ήταν η παρουσίαση των νέων προϊόντων των Κλάδων Πυρός και Γενικής Αστικής Ευθύνης, καθώς και η ανακοίνωση του διαγωνισμού πωλήσεων «Summer Sales Rally», θεσμός που παρέχει ισχυρά κίνητρα για την τοποθέτηση Νέας παραγωγής στους Λοιπούς Κλάδων Ζημιών.

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν το Μάιο και Ιούνιο στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη τη Λάρισα την Καβάλα και το Ηράκλειο Κρήτης και τις παρακολούθησαν, πανελλαδικά, πάνω από 600 συνεργάτες.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών & Bancassurance, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε και την  ευθύνη του συντονισμού της διοργάνωσης, ενημέρωσε του συνεργάτες για την εξαιρετική πορεία των Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, που το πρώτο τετράμηνο του 2013 παρουσιάζουν αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 20,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012, θέτοντας παράλληλα νέους στόχους έως το τέλος του έτους. Οι νέες συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο τετράμηνο του έτους 2013, ξεπερνούν τις 50 και στοχεύουν στην ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας, με έμφαση στη γεωγραφική διασπορά.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε το Νέο Θεσμό «Summer Sales Rally» και τα κίνητρα που προσφέρει η ΑΤΕ Ασφαλιστική στα πλαίσια της Εμπορικής Πολιτικής και των Διαγωνισμών Πωλήσεων, που φέτος έχουν ως προορισμούς τη Μύκονο (mini Sales Rally) και τις πόλεις Βιέννη, Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα (μεγάλος διαγωνισμός).

Ο Διευθυντής Marketing & Εκπαίδευσης, κ. Ιωάννης Σηφάκης, παρουσίασε την υφιστάμενη κατάσταση της Ασφαλιστικής Αγοράς, ενημερώνοντας τους συνεργάτες για τα αποτελέσματα μιας μεγάλης έρευνας αλλαγής της καταναλωτικής συμπεριφοράς και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Πυρός, κ. Νικόλαος Σπυράτος, παρουσίασε το Νέο Πρόγραμμα «Ασφαλής Επιχείρηση», το οποίο σχεδιάστηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Επιχείρησης. Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να ασφαλίσει την επιχείρησή του, επιλέγοντας ένα από τα τρία διαφορετικά επίπεδα καλύψεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, και να καλύψει με ένα Ασφαλιστήριο Κλάδου Πυρός το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών του (περιουσίας, αστικής ευθύνης, γενικών ατυχημάτων, προσωπικού ατυχήματος, χρηματικών απωλειών, μεταφορών κ.λπ.), αποφεύγοντας περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες που ενδεχομένως θα περιελάμβανε η σύναψη διαφορετικών ασφαλιστικών συμβάσεων.       

Ο Διευθυντής του Κλάδου Τεχνικών Ασφαλίσεων Μεταφορών και Σκαφών, κ. Ιωάννης Παπαδουλάκης, παρουσίασε τα νέα σύγχρονα ανταγωνιστικά προγράμματα Γενικής Αστικής Ευθύνης, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους συνεργάτες για τα νέα, βελτιωμένα, πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης Φωτοβολταϊκών & Αιολικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον, ο κ. Παπαδουλάκης τόνισε τόσο την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που η Εταιρεία διαθέτει στην ασφάλιση των τεχνικών έργων όσο και την ηγετική της συμμετοχή στην ασφάλιση των μεγαλύτερων έργων που εκτελούνται στη χώρα μας και σε γειτονικές χώρες. 

Τέλος, ο Διευθυντής του κλάδου Αυτοκινήτων & Νομικής Προστασίας, κ. Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος, παρουσίασε τις παρεμβάσεις που έγιναν στα προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου το τελευταίο διάστημα, κάνοντας παράλληλα εκτενή αναφορά στις καθημερινές διαδικασίες διαχείρισης που εφαρμόζει η Εταιρεία, τόσο σε Κεντρικό όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο.

Όπως τονίστηκε, εν κατακλείδι, με τη συνεχή βελτίωση των ασφαλιστικών της προγραμμάτων, η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιδιώκει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συνεργάτες της, παρέχοντάς τους σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, ενισχύοντας  ταυτόχρονα την κερδοφόρα ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας