Διεθνή

Ασφαλιστικό Συνέδριο 2013

«Πατάμε γερά… βαδίζουμε μπροστά!» είναι ο τίτλος του συνεδρίου που διοργανώνει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, στις 19 Νοεμβρίου 2013, στο Hilton Park της Λευκωσίας.

Μέσα από τις παρουσιάσεις των εισηγητών, τις συζητήσεις, αλλά και την έρευνα αγοράς που θα παρουσιαστεί, στα πλαίσια του συνεδρίου, θα εξεταστούν οι νέες τάσεις της αγοράς της Κύπρου, καθώς και ο ρόλος του Ινστιτούτου, σαν του Φορέα της Ασφαλιστικής Εκπαίδευσης στην Κυπριακή Αγορά.

Μεταξύ των ομιλητών, οι κ.κ. Δρ. Θεόδωρος Παναγιώτου, Διευθυντής CIIM & Καθηγητής Ηθικής και Οικονομικής Ανάπτυξης CIIM / Tel Aviv University / Harvard University (τέως), Αντώνης Κατσαράς, Γενικός Διευθυντής και Ιδρυτής της Energy & Life Group, Γιάννης Κακαβίτσας, Διευθυντής Αντασφαλίσεων Γενικών Κλάδων της Carpenter Turner, Ιωάννης Θεοδοσίου, Διευθυντής ΕΝ Μάνος Κύπρος Λτδ, και Hugh Kennaway, Director Non Marine της Matthews Daniel, Γιάννης Κριτσωτάκις, Διδάκτορας Εμπορικών Eπιστημών του Πανεπιστημίου της Βιέννης, και Κωνσταντίνος Ακριβόπουλος, Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου Allianz Ελλάδος.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, κ. Χάρη Γεωργιάδη, και το υποστηρίζουν χορηγικά οι εταιρείες Munich Re, Εμμανουήλ Ν. Μάνος, Carpenter Τurner και Matrix, καθώς και όλες οι Ασφαλιστικές Εταιρείες της Κυπριακής Αγοράς.

Περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας