Απεβίωσε ο Ιωάννης Μπουρλακής

223

Απεβίωσε χτες, 17 Απριλίου, ο Ιωάννης Μπουρλακής. Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσαν τόσο ο ΠΣΣΑΣ, ιδρυτικό μέλος του οποίου ήταν ο εκλιπών όσο και ο Συνδυασμός «Ασφαλιστική Συνεργασία» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στον οποίο επίσης συμμετείχε.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΣΑΣ
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων εκφράζει την λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Ιωάννη Μπουρλακή, αγαπητού συνάδελφου, φίλου, ιδρυτικού μέλους και επί σειρά ετών μέλους του Δ.Σ του Π.Σ.Σ.Α.Σ.
Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ η συνεργασία μαζί του, τόσο στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης όσο και στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του δράσης.
Η συμβολή του ήταν πάντα πολύτιμη με τις ξεκάθαρες ιδέες του, το αγωνιστικό και μαχητικό του πνεύμα ξεχωριστό και θα αποτελεί φάρο για κάθε διεκδίκηση της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Η απώλειά του για την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συναδέλφους του και το επάγγελμά μας γενικά είναι σημαντική και δυσαναπλήρωτη.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Η ανακοίνωση των Κώστα Λάμπρου και Κλήμη Δημαρχιάδη για την “Ασφαλιστική Συνεργασία”
Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και ο Συνδυασμός μας έχασαν σήμερα έναν ακόμη αγωνιστή Συνάδελφο και φίλο, τον Γιάννη Μπουρλακή.
Ο Γιάννης έφυγε σήμερα το πρωί εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα, όπως πριν από ενάμισι περίπου  χρόνο, ο άλλος αγωνιστής Συνάδελφος Γιώργος Πρέκας.
Ο Γιάννης Μπουρλακής ήταν η προσωποποίηση της ανυποχώρητης μαχητικότητας για τα δίκαια της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, υπηρέτησε τον κλάδο για σαράντα περίπου χρόνια. Αρχικά μέσα από τα διοικητικά συμβούλια του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), του οποίου υπήρξε πρόεδρος για τη διετία 1982-1983 και από το 1986 ως σήμερα, σε διάφορες θέσεις στα διοικητικά συμβούλια του αδελφού σωματείου, του Πανελληνίου  Συνδέσμου  Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ).
Ήταν ενεργό και μαχητικό στέλεχος του Συνδυασμού της “Ασφαλιστικής Συνεργασίας” και αγωνίστηκε μαζί μας για μια ισχυρή, ανεξάρτητη και καθαρή “Ασφαλιστική Φωνή”στη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του οποίου εξελέγη μέλος στο διοικητικό συμβούλιο, για την τετραετία 2002-2006.
Στις τελευταίες επιμελητηριακές εκλογές,  ο περιορισμός των εδρών, του στέρησε μια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως και σε άλλους συνυποψήφιους. 
Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 στις 14:30 στο κοιμητήριο της Βούλας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του  και καλούμε τους  Συναδέλφους  να τον  τιμήσουν με την παρουσία τους και να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα: Χορηγία στην Ομάδα ΖΗΤΑ της Ελληνικής Αστυνομίας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση ΕΑΕΕ με Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών