Διαμεσολαβούντες

Το insurancemarket.gr στα 4 καλύτερα ελληνικά e-shops

Στα φετινά Lighthouse e-volution Awards 2017, τον μεγαλύτερο θεσμό επιβράβευσης στην Ελλάδα των καλύτερων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν, το insurancemarket.gr απέσπασε 5 σημαντικές διακρίσεις και ξεχώρισε ως ένα από τα 4 καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την εταιρεία Boussias Communications υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων αναλαμβάνει κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων.

Το insurancemarket.gr απέσπασε τις ακόλουθες διακρίσεις:

  • Gold    – Καλύτερες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
  • Gold    – Digital Transformation
  • Silver   – Καλύτερη Ηλεκτρονική Αγορά
  • Bronze – Εμπειρία Πελατών
  • Bronze – Εξυπηρέτηση Πελατών μετά την Πώληση

Το insurancemarket.gr είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο site online σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του και της κορυφαίας εξυπηρέτησης που παρέχει έχει διακριθεί έως τώρα με πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων: Silver – Αγοραστική Εμπειρία (2016), Gold – Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου (2015), Gold – Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) (2015), Silver – Ηλεκτρονικά Καταστήματα / Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (2015), Gold – e-services (2014), Best e-marketplace (2013).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας