Με τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων για τον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Με τη δύναμη του μεγαλύτερου ασφαλιστικού Ομίλου Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, η ERGO βρέθηκε, ως Μεγάλος Χορηγός στο πλευρό των δρομέων, που συμμετείχαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η αυλαία των 4ήμερων εκδηλώσεων άνοιξε με τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo που, από την Πέμπτη μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε ο Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO,  κ. Χρήστος Θεοδωρίδης, σημείωσε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να είμαστε εδώ και να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Η ERGO στηρίζει την προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ όχι μόνο ασφαλίζοντας δωρεάν όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και εμψυχώνοντάς τους. Άνθρωποι της εταιρείας μας θα βρίσκονται κατά μήκος της αγωνιστικής  διαδρομής, σε ειδικές διαμορφωμένες εξέδρες για να τους ενθαρρύνουν».

Με το μήνυμα «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, είμαστε δίπλα σου σε κάθε σου  προσπάθεια», η ERGO με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, όχι μόνο γίνεται αρωγός του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά ενθαρρύνει και στηρίζει τον κάθε έναν από εμάς στον προσωπικό του μαραθώνιο.

Τέλος, αναγνωρίζοντας την αξία του Μαραθωνίου η εταιρεία συμμετείχε ακόμα πιο ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και ασφαλισμένους της. Στο φετινό Μαραθώνιο η ERGO Running Team ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, κινητοποιώντας 140 μέλη και από τις δύο εταιρείες του ομίλου ERGO στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας