Εταιρείες

Η ERGO στηρίζει και φέτος τον Αγώνα Δρόμου “Ladies Run”

Ο μοναδικός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες επιστρέφει στο εμβληματικό «Astir Palace», στη Βουλιαγμένη, στις 22 Σεπτεμβρίου, και η ERGO είναι και φέτος Υποστηρικτής Ασφάλισής του.

Σε συνέχεια των χορηγιών του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και του 1ου αγώνα Ladies Run, η ERGO αποδεικνύει ξανά ότι αγαπάει το τρέξιμο και τηρεί με συνέπεια τη δέσμευσή της προς τη κοινωνία να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα, υποστηρίζοντας δράσεις που προωθούν την ιδέα του αθλητισμού και ενός τρόπου ζωής με υψηλές αξίες, όπως η υγεία.

Έτσι κι αυτή τη χρονιά η εταιρεία επέλεξε να στηρίξει και να συμβάλλει στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού αυτού γεγονότος όχι μόνο με οικονομικούς πόρους αλλά προσφέροντας και τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλες τις συμμετέχουσες, καλύπτοντάς τες από κάθε ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στην επιλογή της συγκεκριμένης χορηγικής ενέργειας συνετέλεσε καθοριστικά και ο έντονα κοινωνικός της χαρακτήρας, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου “Ladies Run” θα διατεθούν σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς μέσω του σωματείου “ΔΕΣΜΟΣ” που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων γυναικών με σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την αξία του Αγώνα, συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία αποτελείται από εργαζόμενες, συνεργάτιδες και φίλες της ERGO. Τα μέλη της ομάδας θα τρέξουν για καλό σκοπό στοχεύοντας να προαγάγουν την ευγενή άμιλλα και την αγάπη για τον αθλητισμό, όχι μόνο ως τρόπο ζωής αλλά και ως μέσο κοινωνικής αλληλεγγύης.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας