Εταιρείες

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έκοψε την πίτα για το Διοικητικό Προσωπικό της

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο διοικητικό της προσωπικό διοργάνωσε η Υδρόγειος Ασφαλιστική. Η ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας της εταιρείας πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο Ble στον Άλιμο,  με ειδικό προσκεκλημένο τον αγαπημένο καλλιτέχνη, Στέλιο Διονυσίου.

Στο θερμό καλωσόρισμά του προς τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα στελέχη και το διοικητικό προσωπικό της εταιρείας, με την αφοσίωση και το δημιουργικό έργο των οποίων η Υδρόγειος «ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προκλήσεις της χρονιάς που πέρασε και κατάφερε να βγει πιο δυνατή και έτοιμη για το μέλλον». «Με τις δικές σας προσπάθειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασκαρέλης, «η Υδρόγειος διατηρεί αναλλοίωτο το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο που είναι η αξιοπιστία, το καλό όνομα και ο σεβασμός προς τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της».

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας έγινε στη συνέχεια από τον Αντιπρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο, κ. Παύλο Κασκαρέλη, από κοινού με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Υδρογείου Κύπρου, κ. Νάκη Αντωνίου, ο οποίος εφέτος βρέθηκε, μαζί με 35 άλλα στελέχη και διακριθέντες συνεργάτες της θυγατρικής της Υδρογείου στη Κύπρο, στην Αθήνα.

Η βραδιά επεφύλαξε μοναδική φιλοξενία και διασκέδαση για όλους.

{gallery}EKDILOSEIS_2/Ydrogeios_pitaprosopikou-16{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας