“Εν Υγεία For All” & “Inlife For All”

264

Νέα προγράμματα χαμηλού ασφαλίστρου από την International Life.

Στη δημιουργία νέας σειράς προγραμμάτων χαμηλού κόστους υγείας “Εν Υγεία For All” και προσωπικού ατυχήματος “Inlife For All” προχώρησε η International Life, με στόχο να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα ασφάλισης με ποιοτικές και προσιτές ασφαλιστικές λύσεις.

Το “Εν Υγεία For All” και το “Inlife For All” απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες και αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα, και αφορούν όλες τις ηλικίες, καθώς η κάλυψη ξεκινά από την ηλικία των 14 ημερών. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η σειρά προϊόντων For All αποτελεί την ιδανική λύση για άτομα χαμηλής εισοδηματικής τάξης, ανέργους και άτομα που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Επίσης, απευθύνεται σε αλλοδαπούς εργαζομένους στη χώρα μας, για τους οποίους συχνά η ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη αποτελεί μοναδική επιλογή για θέματα περίθαλψης. 

Ειδικότερα, η International Life στον Κλάδο Υγείας δημιούργησε το νέο πρόγραμμα “Εν Υγεία For All”, το οποίο, με ετήσια μικτά ασφάλιστρα €200, περιλαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις, όπως ασφάλεια ζωής, απώλεια ζωής από ατύχημα, έξοδα πρωτοβάθμιας εξωνοσοκομειακής περίθαλψης (επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία, έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις) και έξοδα δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης έως €15.000 ετησίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα αφορούν σε περίθαλψη αποκλειστικά σε Δημόσιο Νοσοκομείο. 

Ουσιαστικές καλύψεις με απλή και ευέλικτη λειτουργία απολαμβάνουν κι όσοι ασφαλισμένοι επιλέξουν το νέο πακέτο στον κλάδο προσωπικού ατυχήματος “Inlife For All”, τα ετήσια μικτά ασφάλιστρα του οποίου ανέρχονται στο εξαιρετικά χαμηλό ποσό των €120. Το πρόγραμμα προσφέρει αποζημίωση για συγκεκριμένα ποσά καλύψεων σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα, μόνιμης ολικής και μερικής ανικανότητας από ατύχημα, μηνιαίο ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση απώλειας εισοδήματος από ατύχημα, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα και επείγουσα αερομεταφορά από ατύχημα. Χάρη στην ευελιξία που χαρακτηρίζει το πρόγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω μείωσης των ήδη χαμηλών ασφαλίστρων, καθώς προσφέρεται σημαντική έκπτωση της τάξης του 10%, 20% και 30%, σε περίπτωση προκαταβολής ασφαλίστρων για 2, 3 ή 5 χρόνια.

Σημειώνεται ότι για όσους επιθυμούν, προσφέρεται η δυνατότητα διπλάσιων ή τριπλάσιων ποσών κάλυψης, με τα ανάλογα ασφάλιστρα. 

Όπως σημειώνει ο Δ/νων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος: «Στην International Life πιστεύουμε ότι όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν την ασφάλεια που τους προσφέρει ένα πρόγραμμα υγείας και προσωπικού ατυχήματος. Γι’ αυτόν το λόγο σχεδιάσαμε τα προϊόντα “For All”, τα οποία απευθύνονται σε σημαντικό τμήμα του πληθυσμού που διαμένει στην Ελλάδα και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την στρατηγική στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες».

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Στο δείκτη MSCI Global Micro Cap Index
Επόμενο άρθροΕυρώπη ΑΕΓΑ: Εντείνει τους ρυθμούς ανάπτυξης στο α΄ τρίμηνο του 2013