Εταιρείες

Εγκαίνια μιας νέας δυναμικής πορείας για την CNP Cyprus Insurance Holdings

Mε μια εντυπωσιακή τελετή εγκαινιάστηκε το νέο κτήριο του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 στη Λεωφ. Ακροπόλεως στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης, και ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Γαλλίας – Κύπρου της γαλλικής Γερουσίας, Γερουσιαστής κ. Didier Marie, ενώ της τελετής Αγιασμού χοροστάτησε ο Πανιερώτατος  Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας, κ. Νικηφόρος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή εγκαινίων, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, κ. Jean-Luc Florent, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων, κ. Μάριος Δημητριάδης, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, συνεργάτες και προσωπικό του Ομίλου.

Στα εγκαίνια παρέστη επιτελική ομάδα του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP Assurances, μεγαλομετόχου του Ομίλου CNP Cyprus, επικεφαλής της οποίας ήταν ο κ. Xavier Larnaudie-Eiffel, Αν. Διευθύνων Σύμβουλος της CNP Assurances και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CNP Cyprus. Στον χαιρετισμό του ο κ. Xavier Larnaudie-Eiffel αναγνώρισε τις επιτυχημένες προσπάθειες σταθεροποίησης και ανάκαμψης της κυπριακής οικονομίας. Τόνισε ότι αυτή η σημαντική επένδυση του Ομίλου CNP Cyprus, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του μεγάλου μετόχου, του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP Assurances, στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Στην ομιλία του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Τάκης Φειδία, εξήρε την επιτυχημένη πορεία των δύο εταιρειών του Ομίλου, CNP Ασφαλιστική και CNP Cyprialife, καθώς και  τη συμβολή των εργαζόμενων και συνεργατών του Ομίλου στην προσπάθεια αυτή. Όπως ανέφερε ο κ. Φειδία, η δύναμη του Ομίλου CNP Cyprus είναι δίπλα στους 160.000 πελάτες του, που τον εμπιστεύονται, εδώ και χρόνια, για την αξιοπιστία και τη σιγουριά που τους προσφέρει.

Ο Υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα αλλά και στην σημαντικότητα των ξένων επενδύσεων για την ενίσχυση της Κυπριακής Οικονομίας, δήλωσε ότι η επιχειρηματική σχέση του Ομίλου CNP Cyprus και της CNP Assurances θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ανάπτυξη κυπριακών εταιριών προς όφελος των καταναλωτών, της Κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας.

Τέλος, ο Γάλλος γερουσιαστής, κ. Didier Marie, τόνισε πως οι στενές διαχρονικές σχέσεις φιλίας μεταξύ Γαλλίας-Κύπρου αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία οικοδομούνται επιτυχημένες επενδύσεις και επιχειρηματικές προσπάθειες, όπως αυτή της CNP Cyprus.

Στο νέο κτήριο “CNP TOWER”, εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες και λύσεις σε θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, φωτισμού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Το κτήριο παρέχει μεγάλη δυνατότητα ευελιξίας και αξιοποίησης χώρων. Δημιουργεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας και αποτελεί τη βάση για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στη φωτ. πάνω ο κ. Τάκης Φειδία με τους Didier Marie, Πανιερώτατο κ. Νικηφόρο, Χάρη Γεωργιάδη και Xavier Larnaudie-Eiffel.

Δείτε και άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια:

{gallery}EKDILOSEIS/CNP-egkainia-kypros{/gallery}

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας