Διορισμός-ορόσημο στους Lloyd’s

240

Ο διορισμός – ορόσημο της κας Inga Beale στη θέση της νέας διευθύνουσας συμβούλου των Lloyd’s του Λονδίνου θεωρείται καταλύτης αλλαγής, τόσο όσον αφορά τη μελλοντική στρατηγική του ιστορικού οργανισμού, όσο και ως προς την ισορροπία των φύλων στα διοικητικά συμβούλια της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Το πλούσιο βιογραφικό της κυρίας Beale και οι γνώσεις της από τις θέσεις που εργάστηκε στο παρελθόν θα τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα που απασχολούν την αγορά του Λονδίνου, όπως οι συμφωνίες διευκόλυνσης των μεσιτών και η πρωτοβουλία Vision 2025.
Η τελευταία αφορά τα σχέδια των Lloyd’s για μεγαλύτερη διαφοροποίηση ως προς την προσέγγισή τους σε κεφάλαια και προσωπικό, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της αγοράς και την εστίαση σε νέες γεωγραφικές αγορές.

Παραμένει άξιο αναφοράς ότι η κα Beale είναι η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει τη θέση αυτή από την ίδρυση των Lloyd’s, 325 χρόνια πριν, όταν την ιδιότητα του μέλους μπορούσαν να έχουν αποκλειστικά Βρετανοί άνδρες! www.postonline.co.uk

Προηγούμενο άρθροΚίνδυνος για τις ασφαλιστικές τα χαμηλά επιτόκια
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: Ετήσια Στατιστική Έκθεση το 2012