Διεθνής Ένωσις: Αναρτήθηκε η κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων

1029

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος η Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών των Λοιπών Κλάδων (εξαιρουμένου, δηλαδή, του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Χερσαία Αυτοκίνητα Οχήματα) για την εταιρεία «Διεθνής Ένωσις ΑΑΕ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων της επαληθευμένης απαίτησής τους με βάση τα καθορισμένα κριτήρια αναζήτησης στην ιστοσελίδα: https://liquidationportfolios.bankofgreece.gr/DiethnisEnosis.

Αντιρρήσεις κατά της πιο πάνω κατάστασης ασκούνται με ανακοπή κατά της υπό εκκαθάριση εταιρείας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εντός εξήντα (60) ημερών από την ανάρτηση και εκδικάζονται κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με το αρ. 248 παρ. 8 του νόμου 4364/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στην εταιρεία  «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΑΕ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση» (Ηλία Ηλίου & Κουτσονίκα 4, Αθήνα, ΤΚ 11744) στο τηλέφωνο 210-9021600 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected], και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑπόλλων: Ο δρόμος προς την επιτυχία
Επόμενο άρθροΣεμινάριο για τις Τουριστικές Ασφαλίσεις από την NP Ασφαλιστική