Εταιρείες

True Leader 2014 η International Life

Την τιμητική διάκριση “True Leader“  έλαβε η International Life ΑΕΓΑ για τη δραστηριότητά της το 2014, στην καθιερωμένη τελετή βράβευσης της ICAP την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, στο κτήμα Νησίς.

Η ICAP Group, από το 2011, αναδεικνύει κάθε χρόνο τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλή Πιστοληπτική Ικανότητα (ICAP Score) και κορυφαία θέση στον Κλάδο.

Πιο αναλυτικά, για το 2014, και σύμφωνα με την ICAP, η International Life:

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA). Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέβηκε στην 120η θέση από την 240 η που κατείχε  στην  περσινή κατάταξη, επιτυγχάνοντας EBITDA €14.089.000, πετυχαίνοντας αύξηση 112,09%  σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
  •  Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρίες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που παράλληλα έχει αυξήσει το εργατικό της δυναμικό μέσα στο 2014. Η εταιρεία ανήκει στην κατηγορία LEADING EMPLOYERS, και κατατάσσεται πλέον στην 409η θέση στην σχετική λίστα, με το προσωπικό της να αριθμεί 220 άτομα, από 210 το 2013.
  •  Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση τον κύκλο εργασιών).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα στελέχη της εταιρείας, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, Deputy CEO του Ομίλου, ο οποίος δήλωσε ότι η International Life έχει σαν κύριο στόχο της, μέσα από την επιχειρησιακή της καινοτομία και εξέλιξη, να αποτελεί μέρος της λύσης και της επόμενης ημέρας για την ασφαλιστική αγορά και την ελληνική οικονομία.

Ο CEO της International Life Group, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε τα εξής για τη βράβευση της εταιρίας: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμα σπουδαία τιμή για την International Life, καθώς και έμπρακτη απόδειξη της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρίας, ακόμα και στις τρέχουσες αντίξοες συνθήκες που διανύει η οικονομία μας, και ιδίως η Ελληνική ασφαλιστική αγορά. Εξίσου σημαντικό είναι ότι, εκτός από την αναγνώριση των οικονομικών επιδόσεων και της δραστηριότητάς της συνολικά, η εταιρία επιβραβεύεται και ως μία εκ των κορυφαίων εργοδοτών, αναπτύσσοντας και αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας