Συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas: Άρχισαν οι online εγγραφές

75

Άρχισαν οι online ατομικές εγγραφές για το εκπαιδευτικό συνέδριο του ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με τη GAMA Hellas, που θα πραγματοποιηθεί στις 31/5/2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για να εγγραφείτε πατήστε στο παρακάτω link:

https://www.gamahellas.com/events/events/holistic-leadership/


ΠΣΣΑΣ- GAMA Hellas: Ολιστική ηγεσία το θέμα του φετινού συνεδρίου

Mε κεντρικό θέμα “Holistic Leadership – Ολιστική ηγεσία” και σημαντικό αριθμό έγκριτων εισηγητών από τη διεθνή και ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει το ετήσιο εκπαιδευτικό του συνέδριο.

Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31/5/2019,  στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Μεταξύ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου, οι οποίοι και θα αναπτύξουν θεματολογία επικεντρωμένη στις  νέες τάσεις και προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η ασφαλιστική αγορά είναι:

  • η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο κ. J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors
  • ο κ. Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Internationals LAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 7ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται με keynote speakers από την GAMA International και το 5ο από την ίδρυση της GAMA Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής ή χορηγικής συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης του συνεδρίου του ΠΣΣΑΣ, κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, στα τηλέφωνα 210 9242707 & 210 9221573.