Η МеtLife ενημερώνει τους ασφαλισμένους της για την εξαγορά από την NN

949
Mellife

Επιστολή προς τους ασφαλισμένους της MetLife, απέστειλε ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας και Γενικός Δ/ντής MetLife Κύπρου, με αφορμή την την πώληση των δραστηριοτήτων της МеtLife Ελλάδας και Πολωνίας στον Όμιλο NN.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητέ/ή Ασφαλισμένε/η,

Επικοινωνούμε μαζί σας, με  αφορμή τη σημερινή (σ.σ.: 5/7/2021) ανακοίνωση του Ολλανδικού ασφαλιστικού Ομίλου ΝΝ για την απόκτηση των δραστηριοτήτων της МеtLife Ελλάδας και Πολωνίας, που τελεί υπό την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως MetLife, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξαγοράς και θα συνεργαστούμε πολύ στενά με τους συναδέλφους στην ΝΝ για να εξασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση των δραστηριοτήτων και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων μας.

Θέλουμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τίποτα δεν θα αλλάξει για εσάς και ότι η ΝΝ θα σεβαστεί, πλήρως, όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της MetLife τόσο πριν όσο και μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

H ΝΝ είναι μία εδραιωμένη εταιρεία, η οποία επικεντρώνει τη στρατηγική της στην περιφέρεια της Ευρώπης, παρουσιάζοντας συνολικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων ανά τον κόσμο.

Στη MetLife επενδύσαμε με συνέπεια για περισσότερα από 55 χρόνια στην Ελλάδα, σε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων, σε ένα δυναμικό και αφοσιωμένο δίκτυο συνεργατών, καθώς και στη δημιουργία καινοτόμων, βραβευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που βοηθούν τους ασφαλισμένους μας να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να πορεύονται με ασφάλεια στη ζωή τους.

Οι στόχοι και οι κουλτούρες των δύο εταιρειών συμπληρώνουν η μία την άλλη και μοιραζόμαστε την ίδια προσέγγιση στο θεσμό της ασφάλισης με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η αφοσίωση της ΝΝ στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη, στην ανάπτυξη κατανοητών προϊόντων, σε απλές διαδικασίες εξυπηρέτησης, καθώς και στην ψηφιοποίηση των λειτουργιών της, έχει ως στόχο την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των ασφαλισμένων, δημιουργώντας αξία στους ασφαλισμένους, στους συνεργάτες και στους ανθρώπους μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή σας εμπιστοσύνη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι τρόποι και τα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ίδια. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή ή/και το Γραφείο Πωλήσεων που σας εξυπηρετεί ή στα Κεντρικά μας Γραφεία». 

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΠιστοποίηση ISO 9001:2015 για την Saint-Gobain Autover Hellas
Επόμενο άρθροΟ αντίκτυπος του Covid-19 στη φήμη των ασφαλιστικών εταιρειών