Προϊόντα

behappy: 80 προγράμματα ασφάλισης υγείας σε 1 από την International Life

H International Life, στο πλαίσιο της νέας σειράς “be” που προωθεί το θετικό τρόπο αντιμετώπισης ζωής, δημιούργησε το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας behappy, που επιτρέπει στον Πελάτη να επιλέγει και να σχεδιάζει με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο την ασφάλιση υγείας του σύμφωνα με τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες.

Οι επιλογές που παρέχει το πρόγραμμα ‘behappy’ στον ασφαλιζόμενο είναι οι εξής:

  • Ανώτατο όριο κάλυψης μεταξύ των επιλογών €300.000, €500.000 €700.000 ή €1.000.000
  • Εκπιπτόμενο ποσό για νοσηλεία στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό μεταξύ των επιλογών: €500, €1.500 €3.000, €5.000. Επίσης το πρόγραμμα παρέχει την επιλογή να μην υπάρχει εκπιπτόμενο ποσό.
  • Θέση νοσηλείας μεταξύ των επιλογών Lux, Α, Β, Γ

Το behappy παρέχει όλες τις καλύψεις ενός σύγχρονου προγράμματος υγείας εξαιρετικά μάλιστα ενισχυμένες σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα που μπορεί κανείς να βρει σε ώριμες αγορές του εξωτερικού σε αυτόν τον κλάδο ασφάλισης.

Επιπλέον, η International Life σε συνεργασία με τη World Care προσφέρει μέσω του behappy στον ασφαλιζόμενο, σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας, τη δυνατότητα να λάβει μία δεύτερη γνωμάτευση (Second Opinion) από τα διεθνούς φήμης νοσοκομεία: Mayo Clinic, Children’s Hospital Boston, Duke University Health System, Partners Healthcare System, Massachusetts General Hospital, Brigham and Women’s Hospital, Dana- Farber / Partners Cancer Care, McLean Hospital, Spaulding Rehabilitation Hospital, Penn Medicine, UCLA Healthcare.

Ο Accident & Health Director της IL, κ. Βέλης Παππάς, δήλωσε σχετικά: «Η International Life με γνώμονα πάντοτε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασφαλιζόμενου προχώρησε στη δημιουργία του νέου προγράμματος ασφάλισης υγείας behappy, ενός πρωτοποριακού προϊόντος Υγείας που σχεδιάζει ο ίδιος ο πελάτης μαζί με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο σύμφωνα με τις δικές του ασφαλιστικές ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες. Η δημιουργία σύγχρονων και ευέλικτων ασφαλιστικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, ενώ παραμένουμε παράλληλα στο πλευρό των συνεργατών μας, προσφέροντάς τους προϊόντα που υποστηρίζονται από υπηρεσίες τεχνολογίας υψηλού επιπέδου».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας