Νέα εποχή στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου από την Εθνική Ασφαλιστική

290

Μια νέα εποχή στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου δημιουργεί η Εθνική Ασφαλιστική, παρέχοντας ποιοτικές κι ανταγωνιστικές υπηρεσίες, που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται στην τρέχουσα ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία.

Με τη σφραγίδα της φερεγγυότητας, της συνέπειας και του κύρους που διακρίνει την παρουσία της, προσφέρει από την 1η Απριλίου 2013 τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου στην αγορά με: 
• Μειωμένες τιμές
• Αναβαθμισμένες καλύψεις
• Σημαντικές εκπτώσεις
• Μοναδικά προνόμια
• Δωρεάν παροχές υγείας

Ειδικότερα, η Εθνική Ασφαλιστική υιοθέτησε ένα νέο, ευέλικτο, ρεαλιστικό, ταχέως προσαρμοζόμενο στις εκάστοτε συνθήκες και πελατοκεντρικό μοντέλο τιμολόγησης. Το νέο τιμολόγιο εξασφαλίζει τη δικαιότερη κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη. Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί σε σημαντικές μειώσεις ασφαλίστρων σε σχέση με το υφιστάμενο.

Η Εταιρεία προχωρά ένα ακόμη βήμα μπροστά, επιβραβεύοντας τους πιστούς της πελάτες και προσεκτικούς οδηγούς. Σε κάθε ετήσια ανανέωση και εφόσον το ασφαλισμένο αυτοκίνητο δεν έχει προκαλέσει ζημιές ανταμείβει τον πελάτη προσφέροντας πρόσθετη σημαντική έκπτωση στο ασφάλιστρο που καταβάλλει.

Εκπτώσεις, επίσης, παρέχονται σε πελάτες που έχουν κι άλλα ασφαλισμένα οχήματα ή διατηρούν κάποιο άλλο συμβόλαιο στην Εταιρία.
 
Ιδιαίτερα προνομιακές είναι οι παροχές της προς τους ασφαλισμένους που επιλέγουν να αποταθούν στα συνεργαζόμενα με την Εταιρεία συνεργεία. Παροχές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, απευθείας καταβολή του ποσού της αποζημίωσης στο συνεργείο, παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης, γνήσια και καινούργια ανταλλακτικά, δωρεάν τεχνικό έλεγχο 15 σημείων και ειδικό ποσοστό έκπτωσης, τόσο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου όσο και για τυχόν μελλοντικές επισκευές, έστω κι αν δεν εντάσσονται στην ασφαλιστική κάλυψη.

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας που οικοδομεί για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, προσφέρει και δωρεάν παροχές υγείας για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου και την οικογένειά του, μέσω της μοναδικής συμφωνίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Οι παροχές, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν δωρεάν Check-Up για τον κάτοχο συμβολαίου, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής, προνομιακές τιμές Check- Up για όλη την οικογένεια κι έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας.

Προηγούμενο άρθροCredit Agricole Life: Επιτυχημένο το ετήσιο ταξίδι πωλήσεων
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα: Χορηγία στην Ομάδα ΖΗΤΑ της Ελληνικής Αστυνομίας