Εταιρείες

Καλά σημάδια για την Εθνική Ασφαλιστική

Εισπράττουμε και τα κοινολογούμε μηνύματα αναπτερωμένου ηθικού και υψηλών προσδοκιών από τους Επιθεωρητές Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ύστερα από πολλά χρόνια, όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, νιώθουν να επανακτούν, κατ’ αρχάς συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά, το δεοντολογικό ρόλο που τους ανήκει στο στρατηγικό σχεδιασμό της Εταιρείας.

Πάντοτε για τον τομέα ευθύνης τους, που είναι οι Πωλήσεις, οι Επιθεωρητές είχαν, όχι ομαδικά, αλλά προσωπικά ο καθένας τους, μακρά συνεργασία με τον Δ/ντα Σύμβουλο, κ. Σπύρο Μαυρόγαλο.

Από τις συναντήσεις αυτές, προέκυψαν τα εξής:

  • Η Εταιρεία πλέον δεν ακολουθεί το μονόδρομο της διαχείρισης και της λελογισμένης χρήσης, αλλά παράλληλα και ισότιμα και το δρόμο της ανάπτυξης, μέσω της ενδυνάμωσης της προσπάθειας αύξησης των πωλήσεων.
  • Οι Επιθεωρητές Πωλήσεων της Εταιρείας δεν θα πάψουν μεν να δέχονται συστάσεις για καλύτερη διαχείριση του κόστους λειτουργίας, αλλά προσκαλούνται να συμμετέχουν στους σχεδιασμούς για την αύξηση των πωλήσεων, την αύξηση της παραγωγής, την αύξηση του μεριδίου αγοράς, την αύξηση και ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού.
  • Οι υψηλές προσδοκίες εκτιμάται, πάντοτε από τους Επιθεωρητές, ότι αυτή τη φορά θα υλοποιηθούν με αποτελέσματα άμεσα ορατά.

Είναι καλά τα νέα για την Εθνική Ασφαλιστική, κρίνουμε, χωρίς βιασύνη, βέβαια, αλλά με εμπιστοσύνη και δέσμευση από τα ισότιμα μέρη.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας