Εταιρείες

Η απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής για την πρωτόδικη απόφαση υπέρ της EXPRESS SERVICE

Αθήνα, 1/7/2013 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με αφορμή «πληροφορίες που αναρτήθηκαν σε διάφορα blogs σχετικά με την έκδοση της υπ’αρ. 1645/2013 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, επί αγωγής, κατά της Εθνικής Ασφαλιστικής, που άσκησε η εταιρία οδικής βοήθειας «EXPRESS SERVICE» και ο Ιωάννης Ραπτόπουλος, και προς αποκατάσταση της αλήθειας η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ επισημαίνει τα εξής: 
• Η εκδοθείσα απόφαση δεν επιδικάζει οποιοδήποτε ποσό σε βάρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, είναι αναγνωριστική και μη εκτελεστή. 
• Η εκδοθείσα απόφαση θα προσβληθεί άμεσα με έφεση και εκτιμάται ότι θα εξαφανιστεί από το αρμόδιο Εφετείο Αθηνών, καθώς πάσχει κραυγαλέα από νομική και ουσιαστική άποψη, 
• Η εταιρεία οδικής βοήθειας, με την οποία συνεργαζόταν η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα (18-5-2009 έως 31-8-2010) στο οποίο αναφέρεται η απόφαση, πληρούσε και εξακολουθεί να πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας της, όπως αποδεικνύεται από δημόσια έγγραφα των αρμοδίων Εποπτικών Αρχών, τα οποία, περιέργως, δεν έλαβε υπόψη η εκδοθείσα απόφαση. 
• Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διαβεβαιώνει τους πελάτες και συνεργάτες της ότι η εκδοθείσα απόφαση ουδόλως κλονίζει την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας