Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα: Καθιέρωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

363

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα,δίνοντας σημασία στις πράξεις, οργάνωσε πρόσφατα Εθελοντική Αιμοδοσία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ. Εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες ανταποκρίθηκαν θετικά στο “κάλεσμα ζωής” και προσέφεραν συνολικά 25 φιάλες.

Ο κ. Τσαντίλας Χριστόφορος, γιατρός εργασίας της Εταιρείας, ανέφερε σχετικά: «Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την εθελοντική αιμοδοσία, επειδή οι ποσότητες αίματος που χρειάζεται η χώρα μας ξεπερνούν τις 620.000 μονάδες ετησίως. Πρόκειται για μία σημαντική προσφορά ζωής μέσα από μία ανώδυνη ολιγόλεπτη διαδικασία. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι με την ενεργό συνεισφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Σκοπός μας είναι να καθιερώσουμε την Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και με άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς».

 

Προηγούμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική-SAS: Επέκταση της συνεργασίας τους στον τομέα της διαχείρισης της ασφαλιστικής απάτης
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Μακροχρόνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εσωτερικού Ελέγχου (& Πιστοποίηση Εσωτερικών Ελεγκτών)