19.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΙΑΣ: Προγράμματα εκπαίδευσης για πραγματογνώμονες

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και την επιτυχία που σημείωσαν τα τέσσερα μακροχρόνιας διάρκειας Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης και πιστοποίησης πραγματογνωμόνων του Κλάδου Αυτοκινήτων, στα οποία συμμετείχαν στο σύνολό τους 100 εν ενεργεία πραγματογνώμονες, το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων σχεδίασε και θα υλοποιήσει ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για νέους πραγματογνώμονες που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα αυτό.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι νέοι στο επάγγελμα αυτό να αποκτήσουν την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική γνώση, στο συγκεκριμένο αντικείμενο με το περιεχόμενο των υπηρεσιών που προσφέρουν και εφαρμόζονται στον κλάδο των αυτοκινήτων. Αυτό καθιστά το ρόλο του πραγματογνώμονα ιδιαίτερα σημαντικό και τους παρέχει μία πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση στο επάγγελμα τους.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών και θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες.  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106 στον 5ο όροφο.  Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το ανωτέρω πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλουν τη Δήλωση  Συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.  Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013.

Περισσότερα εδώ.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας