Εταιρείες

Εθνική Ασφαλιστική: Τιμητική διάκριση από την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Τιμητική διάκριση στην Εθνική Ασφαλιστική απονεμήθηκε, για μία ακόμη χρονιά, από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στα πλαίσια της υποστήριξης που παρείχε η Εταιρεία στο σημαντικό έργο της Ένωσης, τη χρονιά που πέρασε. 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, την τιμητική διάκριση για λογαριασμό της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας,  κα Εύη Κοντοπάνου. 

Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν τα βραβεία «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής» που θέσπισε η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με σκοπό την επιβράβευση πρωταγωνιστών της καθημερινής ζωής που επιτελούν κοινωνικό έργο αθόρυβα και με προσήλωση στο συνάνθρωπο.

Την απονομή των δύο βραβείων έκανε η Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ που δήλωσε ότι «όσο υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που αντιλαμβάνονται την αξία της λέξης συνάνθρωπος και τη μεταφράζουν σε πράξεις και έργα, οι κοινωνίες θα προοδεύουν».

Η Εθνική Ασφαλιστική, επί σειρά ετών, καλύπτει ασφαλιστικά εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Ένωση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεών της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας