Ασφάλιση στην Εθνική για τους εργαζομένους της Solid από την Επιθεώρηση Κελεσίδη

523

Πριν το κλείσιμο του 2013, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ασφαλιστική συνεργασία μεταξύ της διαφημιστικής εταιρείας SOLID A.E. και της Επιθεώρησης Πωλήσεων Πειραιά Δημήτρη Κελεσίδη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η γόνιμη προσπάθεια αρκετών μηνών της Επιθεώρησης είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί η καλύτερη ασφαλιστική μελέτη για Προστασία και Νοσοκομειακή Περίθαλψη, όλων των συνεργατών της εταιρείας SOLID A.E.

Το συμβόλαιο συνδυάζει κάλυψη Ομαδικής και Ατομικής Ασφάλισης (συνδυασμός αλληλοκάλυψης) με ιδιαίτερα καινοτόμο σχεδιασμό, καθώς επιτρέπει στους ασφαλισμένους-εργαζόμενους της επιχείρησης να συνεχίσουν ατομικά την ασφάλισή τους με τους ίδιους όρους, αν για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί η ομαδική τους κάλυψη (παύση δραστηριότητας της επιχείρησης, αποχώρηση/απόλυση από την εταιρεία).

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στους 44 εργαζομένους της Solid παρέχεται, στο πλαίσιο του ομαδικού συμβολαίου, ασφάλιση Ζωής, Ατυχήματος, εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και νοσοκομειακής περίθαλψης (μέχρι €11.000 για κάθε περίπτωση). Σε περίπτωση ασθένειας, οι ασφαλισμένοι αποζημιώνονται με ποσό ίσο με 9 μισθούς, το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση ατυχήματος. Στα πλαίσια του ατομικού συμβολαίου παρέχονται οι καλύψεις του προγράμματος «Πλεονεκτικό», με κάλυψη €500.000 ανά περίπτωση και μέχρι €15.000 ανά περίπτωση, αν ο ασφαλισμένος έχει κοινωνικό φορέα ασφάλισης, και με απαλλασσόμενο €1.500 αν δεν έχει κοινωνικό φορέα.

Η Επιθεώρηση Κελεσίδη πέτυχε, σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, ομαδικό underwriting, γεγονός που εξασφάλισε την πλήρη κάλυψη όλων των εργαζομένων της Solid.

Με αφορμή τη συνεργασία αυτή ο επικεφαλής της Επιθεώρησης, κ. Δημήτρης Κελεσίδης (φωτ.), επισήμανε: «Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι τα ασφάλιστρα (ύψους €54.000) καταβάλλονται από την Επιχείρηση και συγκεκριμένα από τον κ. Σταύρο Λεούση, που αποδεικνύει την ασφαλιστική κουλτούρα και την ευαισθησία που διακατέχει ορισμένους εξαιρετικούς Επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση για όλη την επιχειρηματική κοινότητα».

Προηγούμενο άρθροΦυσικές Καταστροφές 2013: 20.000 θάνατοι και US $125 δις ζημιές
Επόμενο άρθροΣτ. Τσαούσης: «Στην ERGO κινητήριος δύναμη είναι οι διαμεσολαβητές»