Εταιρείες

Συμμετοχή της ΑΧΑ στις Ημέρες Καριέρας

Η προσέλκυση νέων ταλαντούχων ανθρώπων που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά στελέχωσης της ΑΧΑ αποτελεί βασικό άξονα της Εταιρείας, πάνω στον οποίο εργάζεται η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο πλαίσιο αυτό στελέχη της ΑΧΑ συμμετείχαν στις 8 & 9 Οκτωβρίου στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη (Γκάζι).

Η συμμετοχή των ανθρώπων της ΑΧΑ στην εν λόγω ενέργεια βασίστηκε σε τρεις πυλώνες:

  • Να ενημερώσουν τους νέους τι σημαίνει ασφαλιστική εταιρεία και πώς μπορούν οι ίδιοι να αξιοποιήσουν τα χαρακτηριστικά τους.
  • Να προσφέρουν Ευκαιρίες Καριέρας σε έναν αριθμό συμμετεχόντων.
  • Να τους δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο «Reverse Mentoring Quiz» ώστε να γίνουν Reverse Mentors και να διδάξουν στελέχη της Εταιρείας σε ψηφιακά θέματα.

Από το περίπτερο της ΑΧΑ πέρασε μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, οι οποίοι συνομίλησαν με στελέχη της Εταιρείας και Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που βρίσκονταν στον χώρο της Τεχνόπολης. Οι νέοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό και στο «Reverse Mentoring Quiz», τεστάροντας τις γνώσεις τους σε social media και applications θέτοντας έτσι υποψηφιότητα να γίνουν οι επόμενοι Reverse Mentors της Εταιρείας.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ, Άννα Μανιάτη, δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι το περίπτερο της ΑΧΑ έχει μεγάλη ροή από νέους ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για την Εταιρεία μας. Ως ΑΧΑ έχουμε πολλά να προσφέρουμε στη νέα γενιά τόσο σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης και εξέλιξης. Το γεγονός ότι είμαστε η Εταιρεία με το κορυφαίο περιβάλλον εργασίας στην Ελλάδα*, δείχνει το ενδιαφέρον που έχουμε προς τους ανθρώπους μας και παράλληλα αποτελεί πόλο έλξης για τους νέους φιλόδοξους ανθρώπους».

Σε σχετικό δελτίο τύπου τονίζεται επίσης ότι «η παρουσία της ΑΧΑ στις “Ημέρες Καριέρας” αποδεικνύει εμπράκτως την έμφαση που δίνει η Εταιρεία στην προσέλκυση ταλαντούχων υποψηφίων που μπορούν δυνητικά να τη στελεχώσουν και να την υποστηρίξουν στο ταξίδι προς την επόμενη μέρα. Ο μεγάλος αριθμός των νέων που πέρασαν από τον χώρο της ΑΧΑ, έδειξε πως η θετική φήμη της Εταιρείας αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για τη νέα γενιά».

*#1 στην κατηγορία εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους για το 2016

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας