Εταιρείες

Στρατηγική συνεργασία AXA και Ομίλου ΙΑΣΩ

Η ΑΧΑ προχώρησε πρόσφατα στην ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τον Όμιλο ΙΑΣΩ και συγκεκριμένα με τις μονάδες υγείας ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ και ΙΑΣΩ GENERAL τα οποία, πλέον, ανήκουν στα Συμβεβλημένα που συνεργάζονται με την ΑΧΑ.

Από αυτή τη συνεργασία, οι ασφαλισμένοι της ΑΧΑ έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Παράλληλα διασφαλίζεται η απευθείας εξόφληση των εξόδων νοσηλείας και των αμοιβών ιατρών από πλευράς ΑΧΑ, χωρίς να χρειάζεται οι ασφαλισμένοι να εκταμιεύσουν χρήματα.

«Στρατηγική της ΑΧΑ είναι να βοηθά τους ασφαλισμένους της να ζουν πιο ξέγνοιαστα. Σε αυτό το πλαίσιο ενδυναμώνει συνεχώς τις υπηρεσίες που τους προσφέρει προχωρώντας δυναμικά, μεταξύ άλλων, και σε νέες στρατηγικές συνεργασίες», τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

Στο ίδιο δελτίο επισημαίνεται ότι «η υψηλή ικανοποίηση των πελατών της ΑΧΑ αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τους ανθρώπους της και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται καθημερινά».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας