Νέος Εμπορικός Δ/ντής στη Groupama ο Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου

448

Η Groupama Ασφαλιστική, με χαρά και υψηλές προσδοκίες –όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου–, υποδέχεται στη διευθυντική της Ομάδα τον Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου, αναθέτοντας του τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή.

Ο κ. Σεμερτζόγλου με πάνω από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, έχει διατελέσει στέλεχος σε ανώτερες θέσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Στα χρόνια της καριέρας του έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα και έχει συμβάλλει ενεργά στους στόχους των εταιρειών μέσω των έργων που διαχειρίστηκε και των ομάδων που ηγείτο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Χρήστος Κάτσιος, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στη Διευθυντική μας ομάδα, η άφιξη του οποίου γίνεται μια επετειακή χρονική στιγμή παρουσίας 10 περίπου ετών της Groupama στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι η δική του πολύτιμη εμπειρία και συμβολή θα αξιοποιηθεί ιδανικά ώστε να γίνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί στην κάλυψη των αναγκών του Έλληνα ασφαλισμένου, αλλά και των συνεργατών μας».

Προηγούμενο άρθροΗ Allianz επενδύει στην IFC και την ανάπτυξη υποδομών σε αναδυόμενες αγορές
Επόμενο άρθροΠροβληματισμοί …στο Editorial Οκτωβρίου