Μέχρι 11/10 οι εγγραφές στο Digital Marketing σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ALBA και SOCIALAB

286

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) επεκτείνει τη συνεργασία του με το ALBA Graduate Business Schoolat The American College of Greece και σε συνεργασία και με την Socialab σχεδιάζει και υλοποιεί στην εποχή της ψηφιοποίησης το νέο, καινοτόμο και απολύτως σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Diploma in Digital Marketing for Insurance Professionals”.

Η συνεργασία των τριών οργανισμών έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στην ακόμα καλύτερη σύνδεση των στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με την ασφαλιστική τους εργασία, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την εκπαίδευση στον τομέα του Digital Marketing στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Με το σκεπτικό αυτό, οι δύο οργανισμοί συνενώνουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο των ασφαλειών. 

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το Πρόγραμμα είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, που δραστηριοποιείται και συμμετέχει στο σχεδιασμό, την εφαρμογή, τη μέτρηση του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς και στις στρατηγικές και τακτικές που ακολουθούνται στις διάφορες επιχειρήσεις. Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία και σε στελέχη όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ προσδοκώντας στην απόκτηση αντίστοιχων γνώσεων, δεξιοτήτων και ευκαιριών, ικανών για να  ακολουθήσουν μία καριέρα στο χώρο αυτό.

 

Έναρξη και Διάρκεια προγράμματος

Το 6 εβδομάδων πρόγραμμα είναι διάρκειας 60 συνολικά εκπαιδευτικών ωρών, από τις οποίες οι 44 εκπαιδευτικές ώρες είναι με φυσική παρουσία στην τάξη (δύο απογεύματα την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη, 17:00–20:15), ενώ οι υπόλοιπες 16 ώρες είναι διαδικτυακής εκπαίδευσης μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας e-learning. Στο τέλος του προγράμματος προβλέπεται μία σύντομη on line εξεταστική διαδικασία πιστοποίησης των γνώσεων που αποκτήθηκαν, η επιτυχία στην οποία θα τους οδηγήσει στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης από το ALBA, την Socialab και το ΕΙΑΣ.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 18/10 και ολοκληρώνονται στις 29/11.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε τα ρυθμιστικά τεχνικά πρότυπα των PRIIPs
Επόμενο άρθροΗ Interamerican υποστηρικτής του 8ου P.I.C.K. στην Πάτρα