Η ERGO Επίσημη Ασφαλιστική Εταιρεία της έκθεσης Ποσειδώνια 2016

278

Μέσω του συνεργάτη της, «Athens Insurance Brokers», η ERGO έχει αναλάβει για μια ακόμη χρονιά την ασφάλιση των εκθετών της διοργάνωσης «Ποσειδώνια 2016».

Τα Ποσειδώνια, διεθνής ναυτιλιακή έκθεση, αποτελεί διαχρονικό θεσμό υψηλού κύρους για τη χώρα μας, που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέτος περισσότεροι από 1.800 εκθέτες από 89 χώρες θα δώσουν το «παρών» στα «Ποσειδώνια 2016», που ανοίγουν τις πύλες τους τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Έως τις 10 Ιουνίου περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες αναμένεται να περιηγηθούν στις αίθουσες και τους διαδρόμους των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της έκθεσης, η οποία κάθε δεύτερη χρονιά γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός κλάδου που διακινεί περίπου το 90% του παγκόσμιου εμπορίου.

Τα Ποσειδώνια έχουν πλέον αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η βασική πλατφόρμα επικοινωνίας της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας με την Ελληνική Ναυτιλία, η οποία ελέγχει περίπου το 20% της χωρητικότητας του παγκόσμιου στόλου. Για άλλη μια φορά η έκθεση θα αποτελέσει κέντρο παρουσίασης των πλέον σύγχρονων προϊόντων και τεχνολογικών εξελίξεων, τόσο σε εξειδικευμένους τεχνικούς τομείς όσο και στον τομέα των υπηρεσιών, και ειδικά στους κλάδους της υγείας, της ασφάλειας και της εκπαίδευσης.

«Για την ERGO ο χώρος της ναυτιλίας έχει επιχειρησιακό ενδιαφέρον και είναι ιδιαίτερη χαρά να αποτελεί την επίσημη ασφαλιστική εταιρία μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης για τη ναυτιλία, σε συνεργασία δε με τον έμπειρο συνεργάτη της, την «Athens Insurance Brokers», να προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες στους διοργανωτές και στους εκθέτες της, που φέτος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχών», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

Προηγούμενο άρθροAllianz Ελλάδος: Επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Ταξίδι Πωλήσεων για τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων στο Λονδίνο