Η AIG Running Team στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

370

Η AIG δήλωσε το «παρών» για μια ακόμη χρονιά στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της πόλης, τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και τους αγώνες των 5 και 10 χλμ., ενισχύοντας παράλληλα το έργο της «Κιβωτού του  Κόσμου».

Με βασικό μήνυμα «Bring on finishing lines», 114 εργαζόμενοι και φίλοι της AIG από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και την Αργεντινή, πήραν μέρος στους τρεις αγώνες δρόμου, αναδεικνύοντας τις αξίες της προσπάθειας και της συμμετοχής.

Παράλληλα, η AIG αποφάσισε να ενισχύσει χρηματικά την «Κιβωτού του Κόσμου» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο το σημαντικό έργο του οργανισμού. Η εταιρεία προσέφερε για κάθε δρομέα που συμμετείχε ένα συμβολικό ποσό, διαθέτοντας συνολικά το ποσό των €5,000 για τις ανάγκες του οργανισμού.

Ο κος Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε., τόνισε σχετικά: «Η συμμετοχή της AIGRunning Τeam στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για ακόμη μια χρονιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, με τους εργαζομένους και φίλους της AIG να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους και φέτος την «Κιβωτό του Κόσμου». Τέτοιες ενέργειες χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και επιβράβευσης από το σύνολο της εταιρείας, δίνοντας το μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα μέγιστα».

H κα Μαρίνα Κατσίμπαλη, Διευθύντρια της «Κιβωτού του Κόσμου», σχολίασε σχετικά: «Η Κιβωτός του Κόσμου ευχαριστεί από καρδιάς την AIG RunningT eam για τη συμμετοχή της στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την AIG Ελλάς ΑΕ που για μία ακόμη φορά ενισχύει το έργο μας. Η αγάπη σας μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε μητέρες και παιδιά που έχουν ανάγκη και να λειτουργούμε απρόσκοπτα τα σπίτια φιλοξενίας μας σε Αθήνα, Πειραιά, Πωγωνιανή Ηπείρου και Χίο».

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κοντά στους πληγέντες της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΚόντρα στο ρεύμα η Generali Hellas και στο 9μηνο 2015