Εταιρείες

Η ΑΧΑ επενδύει δυναμικά στα Δίκτυα Διανομής

Δύο συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το Αποκλειστικό Δίκτυο συνεργατών για την παρουσίαση του νέου αναπτυξιακού κανονισμού πωλήσεων, και μία συνάντηση με τα δίκτυα Μεσίτών και πρακτόρων για τη νέα Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων 2015 πραγματοποίησε πρόσφατα η ΑΧΑ.

Οι συναντήσεις με το Αποκλειστικό Δίκτυο συνεργατών

Ιδιαίτερα επιτυχημένες χαρακτηρίζει, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, τις δύο συναντήσεις που πραγματοποίησε η ΑΧΑ στις 21 Νοεμβρίου με τους συνεργάτες της από το Αποκλειστικό Δίκτυο Διανομής για το νέο αναπτυξιακό κανονισμό πωλήσεων, που στοχεύει στη μακροχρόνια συνεργασία.

Οι συναντήσεις με τους συνεργάτες από το Αποκλειστικό Δίκτυοξεκίνησαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ, κ. Ερρίκο Μοάτσο, να αναφέρει: «Τηρούμε στην πράξη την υπόσχεσή μας να αναπτύσσουμε, να διευρύνουμε και να ισχυροποιούμε το Αποκλειστικό μας Δίκτυο για την επόμενη μέρα. Θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό Δίκτυο, ικανό να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις του περιβάλλοντος που δραστηριοποιούμαστε. Θα επεκτείνουμε συνεχώς τη στρατηγική μας πάνω σε αυτούς τους άξονες».

Ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων παρουσιάστηκε από το Διευθυντή Αποκλειστικού Δικτύου, κ. Ernesto Di Giorgio, ο οποίος τόνισε πως η δημιουργία ενός σύγχρονου, αναπτυξιακού, λειτουργικού και δίκαιου κανονισμού για όλες τις βαθμίδες του Agency είναι στο επίκεντρο του Κανονισμού. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ενίσχυση των κινήτρων στην υψηλή παραγωγικότητα με προσθήκες νέων κλιμάκων. Ο νέος κανονισμός είναι ευθυγραμμισμένος με θέσεις και προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τους συνεργάτες και ενισχύει τη δυναμική για μακροχρόνιες συνεργασίες.

Τη συνάντηση έκλεισε ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ, κ. Νίκος Σακελλαρίου, αναφέροντας: «Προχωράμε μαζί για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις απαιτήσεις που έρχονται. Επενδύουμε στη συνεργασία μας, επιβραβεύουμε την παραγωγικότητα και κυρίως, αναπτύσσουμε από κοινού τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε για συνέχιση μιας επιτυχημένης, μακροχρόνιας πορείας».

Στο δελτίο τύπου επισημαίνεται ότι «η ενθουσιώδης υποδοχή του νέου κανονισμού πωλήσεων από το σύνολο των αποκλειστικών συνεργατών αποδεικνύει πως κινείται στη σωστή κατεύθυνση για την ενίσχυση ισχυρών, μακροπρόθεσμων συνεργασιών αλλά και για την ανάπτυξη νέων».

 

Η συνάντηση με το Δίκτυο Μεσιτών & Πρακτόρων

Η συνάντηση της ΑΧΑ με τους στρατηγικούς της συνεργάτες από το Δίκτυο Μεσιτών & Πρακτόρων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες μέρες, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συνεργασίας της με το ανεξάρτητο Δίκτυο Διανομής.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε για τη συνάντηση «η ηγετική θέση της ΑΧΑ στην ανάληψη κινδύνων αντικατοπτρίζεται από τη δυνατότητά της να καλύπτει κινδύνους προσφέροντας ένα από τα υψηλότερα όρια στην ασφαλιστική αγορά».

Τη συνάντηση με επιλεγμένους Μεσίτες άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, κ. Ερρίκος Μοάτσος, ο οποίος ανέλυσε τις τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και την περαιτέρω καλλιέργεια της καλής συνεργασίας με βασικό άξονα τις εταιρικές ασφαλίσεις. «Ως Εταιρεία ηγέτης στις εταιρικές ασφαλίσεις στοχεύουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας μέσα και από την ενισχυμένη συνεργασία μας. Είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το στόχο και δημιουργούμε ισχυρά κοινά οφέλη. Προχωράμε προς τη συνεχή ανάπτυξη με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά», τόνισε ο κ. Μοάτσος.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Διευθυντής Λειτουργιών, κ. Λυκούργος Πέτροβας, ο οποίος αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που η Εταιρεία πρόκειται να ακολουθήσει για την πολιτική ανάληψης εμπορικών κινδύνων, ενώ ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών της ΑΧΑ, κ. Ανδρέας Νικολάου, παρουσίασε αναλυτικά τους άξονες, τονίζοντας ότι στην ασφάλιση κινδύνων για επιχειρήσεις δίνεται έμφαση στην ποιότητα των κινδύνων.

Ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ, κ. Νίκος Σακελλαρίου, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έρχονται στα δίκτυα διανομής μέσα από την ψηφιακή επανάσταση, το νομοθετικό πλαίσιο και τη διαρκή οικονομική πίεση. «Στην ανάληψη κινδύνων είμαστε η Εταιρεία με τις υψηλότερες ασφαλιστικές δυνατότητες στην αγορά και όραμά μας είναι να αποτελούμε την 1η προτιμώμενη Εταιρεία από τους συνεργάτες και πελάτες μας, εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα. Για να το καταφέρουμε αυτό προχωράμε σε αλλαγές που αποβλέπουν στη μείωση του διαχειριστικού κόστους, την αύξηση της παραγωγής και την επιβράβευση των συνεργατών μας», επεσήμανε.

Η ΑΧΑ, με αφορμή τις παραπάνω συναντήσεις, επισημαίνει, εν κατακλείδι, τα εξής: «Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και ακούγοντας τις προτάσεις των συνεργατών της, η ΑΧΑ προχωρά με συγκεκριμένες τροποποιήσεις οι οποίες πρόκειται να είναι αμοιβαία επωφελείς, με βασικούς άξονες τη διαφάνεια και την εφαρμογή κανόνων που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δίκαιη συνεργασία.

Στις προκλήσεις που ακολουθούν η ΑΧΑ στηρίζει τους συνεργάτες της και επενδύει στην εξωστρέφεια, τη σταθερότητα, την κερδοφορία και την υγιή ανάπτυξη».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας