«ΓιορτάΖΟΥΜΕ Ασφαλώς»

251

«ΓιορτάΖΟΥΜΕ Ασφαλώς» ήταν το εμπνευσμένο κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών στο Σύνταγμα, για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφάλισης.

Το μήνυμα ήταν εμπνευσμένο, γιατί πραγματικά ο κάθε πολίτης, που έχει επιλέξει συνειδητά να ασφαλιστεί, ΖΕΙ ασφαλώς. ΖΕΙ ασφαλώς, γιατί έχει προνοήσει να ασφαλιστεί για κάθε κίνδυνο που απειλεί τη ζωή και την περιουσία του –και αυτό το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς το παρέχει η Ιδιωτική Ασφάλιση.

Πλήθος επισκεπτών προσέλκυσε η εκδήλωση στο Σύνταγμα. Μια μεγάλη, ανοιχτή για το κοινό γιορτή, που είχε στόχο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, μιας και η ΕΑΕΕ θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων – Κ.Υ.Α.Δ.Α. 

Ο τεράστιος θόλος που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωσε από το πρωί πλήθος κόσμου, οι οποίοι έζησαν μία βιωματική εμπειρία, που εξηγούσε πολύ απλά την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Αποκορύφωμα η πτώση στο κενό, προκειμένου να νιώσουν πώς είναι να υπάρχουν “δικλίδες ασφαλείας” όταν βρισκόμαστε σε “ελεύθερη πτώση” στη ζωή μας.

Στις 5.30 το απόγευμα, άρχισε το καραόκε πάρτι με τους Shaya, REC και DEMY να κρατούν τον ρυθμό με τα τραγούδια τους. Παρόντες Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι ασφαλιστικών εταιρειών, διοικητικά στελέχη και ασφαλιστές  –σύσσωμα σχεδόν τα προεδρεία των συλλόγων διαμεσολάβησης, αλλά απόντες το μεγάλο πλήθος των απλών ασφαλιστών και κυρίως το ακόμα μεγαλύτερο πλήθος των πελατών τους. Αυτών, δηλαδή, που ήδη έχουν αναγνωρίσει την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης και έχουν προνοήσει να ασφαλίσουν τη ζωή και την περιουσία τους, οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα για τη χρησιμότητα του Θεσμού.

Αν και οι εντυπώσεις των παρευρισκόμενων, από αυτό το πρώτο άνοιγμα της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία, ήταν θετικές, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο καθένας προσωπικά, από το δικό του μετερίζι, χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ακόμα, για να εξηγήσει και να πείσει τον κόσμο για τα οφέλη της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αλλά και να δώσει απαντήσεις σε όσους από ιδεοληψία και παρωχημένη αντίληψη στέκονται απέναντι στο θεσμό.

Θα προτείναμε, λοιπόν, του χρόνου, ο κάθε ασφαλιστής να συντροφεύσει στην πλατεία Συντάγματος και έναν πελάτη του.

{gallery}EKDILOSEIS_2/EAEE-SYNTAGMA-15{/gallery}

 

Προηγούμενο άρθροΗ AXA επενδύει στην εκπαίδευση για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων προσφέροντας «μαθήματα ζωής»
Επόμενο άρθροΠΣΣΑΣ: Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προάγουμε την αξία του θεσμού που υπηρετούμε