Εταιρείες

Βράβευση της Prime Insurance για την κοινωνική της δράση

Η Prime Insurance Ελλάδος και ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ανδρέας Ρούβας βραβεύτηκαν για την ενεργή εταιρική κοινωνική δράση και τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες της εταιρείας, σε ειδικές εκδηλώσεις τον Ιούνιο 2016 που έλαβαν χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας στην Κύπρο, και στην Αθήνα, αντίστοιχα. 

Τις δύο εκδηλώσεις  τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη,  ο Δ/νων Σύμβουλος της Prime Insurance κ. Μ. Μιχαηλίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Π. Παναγιώτου, καθώς και κρατικοί αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι κλαδικών μέσων και αυτοκινήτου.

O Γενικός Διευθυντής της Prime Insurance Ελλάδος κ. Α. Ρούβας βραβεύτηκε για την προσφορά και διαρκή στήριξη της εταιρείας στις δράσεις του κυπριακού ΜΚΟ REACTION, όπως οι φιλικοί έλεγχοι αλκοόλ (φιλικά αλκοτέστ). Στις σύντομες τοποθετήσεις του, ο κ. Ρούβας εξήρε τη σημασία των δράσεων της REACTION, τόνισε τη διαρκή και υψηλή προτεραιότητα της εταιρείας σε δράσεις με έντονο θετικό κοινωνικό αποτύπωμα και υπογράμμισε τη σημασία της υποστήριξης του έργου των εθελοντικών οργανώσεων με πρωτότυπες δράσεις.

Στην εκδήλωση της Αθήνας στην Αίγλη Ζαππείου, με τη ευκαιρία της βράβευσης της εταιρείας παρουσιάστηκε, σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση, που ακολούθησε, ο απολογισμός της 1ης φάσης φιλικών αλκοτέστ καθώς και ο σχεδιασμός της 2ης φάσης στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι 2016.  Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία από την πρώτη φάση φιλικών ελέγχων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε η μαζική προσέλευση πολιτών (περίπου 6.800 σε 10 δράσεις από το τέλος Ιανουαρίου έως τις 10 Απριλίου 2016), καθώς και ότι περίπου το 37,5% των ελεγχθέντων βρέθηκαν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Οι μισοί εξ αυτών δεν δήλωσαν τη δέσμευσή τους για επιστροφή στο σπίτι με άλλο μέσο, κάτι που αποτελεί πρόκληση και αφορμή για τη δεύτερη φάση των ελέγχων, στα ελληνικά νησιά. Σε δράσεις που θα λάβουν χώρα σε Πάρο, Νάξο, Μύκονο και Σαντορίνη τον Ιούλιο & Αύγουστο, βασικός στόχος είναι η ενημέρωση και αποτροπή οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, αλλά και η γενικότερη πληροφόρηση σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες της υπερκατανάλωσης οινοπνεύματος στους πολυάριθμους έλληνες και ξένους επισκέπτες των νησιών μας.

Αποκλειστικός χορηγός και της 2ης φάσης φιλικών ελέγχων είναι η Prime Insurance, εταιρεία του Ομίλου DEMCO, ενώ αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το ραδιόφωνο του Alpha σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας