Εκπαίδευση

Απονομή πτυχίων στους πρώτους Insurance Risk Managers του Master ΕΙΑΣ – ALBA

Διαμαντής Μπουζάνης (Highest Honors), Ειρήνη Παπανδρέου (Honors), Γιώργος Αργυρόπουλος, Μαρία Μπουρντένη, Θεοδόσης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μαρκόπουλος, Κωνσταντίνος Ρούσσης, Άγγελος Σάββας είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα απόφοιτοι του Insurance Risk Management (IRM), του 18μηνου Master of Science (MSc) που σχεδίασε και υλοποίησε το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.

Οι απόφοιτοι έλαβαν το μεταπτυχιακό τους τίτλο σπουδών από τον Πρύτανη του ALBA, κ. Κωνσταντίνο Αξαρλόγλου, ενώ δέχτηκαν και τα συγχαρητήρια του Γενικού Διευθυντή του ΕΙΑΣ, Δρ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, κατά τη λαμπρή τελετή «ALBA 2016 GRADUATION CEREMONY», που πραγματοποιήθηκε στις 29/11, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, που εξέδωσε το ΕΙΑΣ, τονίζονται τα εξής: «Το ALBA ως ένα υψηλής ποιότητας Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων επιδιώκει πάντα συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αναπτύσσει προγράμματα τα οποία πιστοποιούνται από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, όπως το EPASEFMD και το AMBA. Η συνεργασία των δύο οργανισμών, του ΕΙΑΣ και του ALBA, είναι στρατηγικής συμμαχίας και θα έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και στην ακόμα καλύτερη σύνδεση των αποφοίτων με την ασφαλιστική αγορά εργασίας.

Η συνεργασία πιστοποιεί την πεποίθηση των δύο οργανισμών για την σημαντική αξία του συνδυασμού επιχειρηματικής θεωρίας και πράξης. Με το σκεπτικό αυτό, οι δύο οργανισμοί συνενώνουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο των ασφαλειών. 

Ο νέος κύκλος του μεταπτυχιακού προγράμματος ΕΙΑΣ-ALBA αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2017. Το ΕΙΑΣ συγχαίρει για άλλη μια φορά τους μεταπτυχιακούς αποφοίτους του έχοντας την πεποίθηση ότι όχι μόνον θα διαπρέψουν ακόμη περισσότερο στον επαγγελματικό στίβο,  αλλά και ότι θα ανοίξουν την πόρτα και σε άλλα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς μας να αποκτήσουν αυτό το σημαντικό και εξειδικευμένο Master of Science in Insurance Risk Management».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας